Over mij

Ik ben Marianne Willems, geboren in 1962 in het Brabantse Boxmeer. Op mijn dertigste ontmoette ik een astrologe die me vertelde over haar vak. Ik was in die tijd erg op zoek naar mezelf, dus maakte ik een afspraak met haar voor een astrologisch consult. Het enige wat ze daarvoor nodig had, waren mijn geboorte-datum, -tijd en -plaats.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit astrologisch consult mijn leven heeft veranderd. Door wat de astrologe me vertelde, leken veel dingen plotsklaps op hun plaats te vallen! Ik herkende mezelf volledig in haar verhaal en dat ontroerde me: wat ik altijd al gevoeld en ervaren had, klopte.

Ik studeerde op dat moment psychologie in Utrecht maar besloot hiermee te stoppen en me te verdiepen in de astrologie. Dit deed ik door het volgen van meerdere opleidingen, cursussen en workshops en het duiden van heel veel horoscopen. Ondertussen beoefen ik de astrologie al zo’n 25 jaar maar nog steeds blijf ik me verbazen en verwonderen over de werking ervan…

Ik zet de astrologie in om mensen te begeleiden naar meer zelfinzicht en zelfbewustzijn. Maar dat doe ik ook via mijn coaching.

Na een training natuurcoaching in de prachtige bossen van Baarn, wist ik dat deze vorm van coaching me op het lijf geschreven is. Al wandelend in de natuur kom je zoveel gemakkelijker tot innerlijke rust en lopen gesprekken zoveel meer ‘als vanzelf ‘. De rust, de stilte en de schoonheid van de omgeving helpen om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en te focussen waardoor inzichten en bewustwordingsprocessen spontaan op gang komen.

Als coach werk ik met vrouwen omdat ik me op een speciale manier met hen verbonden voel. In mijn werk maar ook daarbuiten ontmoet ik zo vaak vrouwen die zichzelf onderwaarderen of niet de moeite waard vinden. Dit gaat me aan het hart en is zo onnodig! Daarom heb ik me er als coach op toegelegd om vrouwen te begeleiden naar meer zelfwaardering en -compassie.

Op deze manier hoop ik vrouwen sterker te maken.Want dat is een andere missie van me: ik wil heel graag en vind het super belangrijk dat er op de wereld en in de samenleving veel meer ruimte en respect komt voor vrouwelijke energie en vrouwelijke kwaliteiten, zoals zorgzaamheid, medeleven, aandacht, empathie, inlevingsvermogen, dienstbaarheid en sensitiviteit. Daarom heb ik samen met een vriendin een vrouwencirkel opgericht. We komen met een aantal vrouwen één maal per maand samen om te delen over een bepaald thema, elkaar te bemoedigen en te inspireren. Omdat we zijn aangesloten bij The Global Sisterhood weten we ons op deze avonden verbonden met honderden andere vrouwen die op diezelfde dag (nieuwe maan) mondiaal in cirkels samenkomen.

Heb je interesse in een horoscoopduiding, een natuur-coachingtraject of ben je nieuwsgierig naar de vrouwencirkel?

Bel of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak!